ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης εξιστορούσε φαντασιώσεις του

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης εξιστορούσε φαντασιώσεις του
INTIME

Νέα κόντρα για την υπόθεση του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την αναφορά του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 και ηθοποιού στο επάγγελμα Κλέωνα Γρηγοριάδη στο κίνημα metoo.

Ο κ. Γρηγοριάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη προκαλώντας την αντίδραση του παριστάμενου υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, καλώντας τον να απαντήσει γιατί εάν γνώριζε τη δράση Λιγνάδη δεν τον κατήγγειλε.

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος από τους άριστους της κυβέρνησης προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον εισαγγελέα. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο», απάντησε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην παρέμβασή του ανέφερε πως εκτίθενται όσοι αναφέρουν πως γνώριζαν και δεν κατήγγειλαν. «Διαβάζω δήλωσή σας ότι βούιζε ο τόπος για τις παιδεραστικές τάσεις του Λιγνάδη. Εσείς πως αντέξατε 25 χρόνια να γνωρίζετε ότι κάποιος έχει παιδεραστικές τάσεις και δεν τον καταγγείλατε; Σας εκθέτει έντονα ηθικά αυτή η δήλωση. Γιατί εσείς φαίνεται ότι σιωπήσατε επί 25 χρόνια για κάτι τόσο σοβαρό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ