Γεννηματά στο Facebook: Η Μελίνα Μερκούρη ήταν η Ελληνίδα που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο
Ανανεώθηκε:
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.
Στην ανάρτησή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει:
«Η Μελίνα ήταν η Ελληνίδα σταρ που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. Η Μελίνα ήταν η Υπουργός Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ που αγάπησαν οι Έλληνες. Η Μελίνα ήταν η αγωνίστρια που αντιστάθηκε στη Χούντα, ήταν σοσιαλίστρια με άποψη και έργο στην πολιτική. Η Μελίνα ήταν η πολιτικός που δεν φοβόταν να βγάλει προς τα έξω τη γυναικεία της ταυτότητα, τη θεωρούσε δύναμη και όχι αδυναμία. Η Μελίνα των οραμάτων, των μαρμάρων, του πολιτισμού, της πολιτικής είναι η δική μας Μελίνα. Η Μελίνα της Ελλάδας».
Σακαρέτσιος: Με το Railway.gov.gr ξέρουμε πού είναι ανά πάσα στιγμή κάθε τρένο
17:43
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή: Δύση και Κίνα εκκενώνουν το Ιράν - Συναγερμός στο Ισραήλ
17:34
Ανατροπή με τη Λόρα: Κάλεσε μόνη της τις γερμανικές Αρχές – Ανακουφισμένη η μητέρα της
17:32
Οτάβα: Άνδρας ορμά μέσα σε ξένο αυτοκίνητο για να σωθεί από γαλοπούλες (vid)
17:26