Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων στην Αττική από αντιεξουσιαστές για Κουφοντίνα
Χωρίς να τους σταματά τίποτα και κανένας φέρεται ότι λειτουργούν πια οι συμπαραστάτες του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα, που το βράδυ του Σαββάτου κατάφεραν να κάνουν μπαράζ χτυπημάτων χωρίς να συλληφθεί κανείς.
Συνολικά κατάφεραν να σπάσουν τα ΑΤΜ έξι τραπεζών, να βάλουν γκαζάκια σε εφορία, να σπάσουν τη είσοδο καταστήματος ΕΛΤΑ και τέλος να πετάξουν μπογιές και να γράψουν συνθήματα παλιό στο υπουργείο Ναυτιλίας στο κέντρο του Πειραιά.
Η δράση των κουκουλοφόρων ξεκίνησε από το Μοσχάτο, όπου έσπασαν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης δυο τραπεζών και λίγο αργότερα στην οδό Παλαμηδίου κατέστρεψαν δυο ακόμη.
Στην οδό Σολωμού προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία ενός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και σε ένα ακόμη ΑΤΜ ενώ στις έξι τα ξημερώματα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τοποθέτησαν γκαζάκια στη ΔΟΥ Χολαργού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Οι κουκουλοφόροι τα μεσάνυχτα πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα σε κτήριο του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο βρίσκεται μάλιστα στο κέντρο του Πειραιά στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Νέα απειλή Τραμπ προς Ιράν: «Ο Χαμενεΐ θα πρέπει να ανησυχεί πολύ» (vid)
21:56
Λάρισα: Ένοχος σε δεύτερο βαθμό 23χρονος που βίασε σε πάρτι συνομήλική του
21:47
Κούβα: Ο επικεφαλής του ΟΗΕ ανησυχεί για «κατάρρευση» λόγω της έλλειψης πετρελαίου
21:36
«Ξεπαγώνει» η σχέση Γαλλίας - Ρωσίας: Στη Μόσχα ανώτατος σύμβουλος του Μακρόν
21:25