ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Η αντιπολίτευση επενδύει στην ένταση και την όξυνση

Πελώνη: Η αντιπολίτευση επενδύει στην ένταση και την όξυνση
ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος» αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης -τα οποία ήδη διερευνώνται. Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε 'αυθορμήτως', ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία» αναφέρει η κ. Πελώνη.

mareva-nd.jpg
Φωτογραφία που επισυνάπτεται στη σχετική δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την επίθεση της αστυνομίας σε πολίτες στη Νέα Σμύρνη.

O Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό» και πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ