ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Νότιου Τομέα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Νότιου Τομέα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη
INTIME NEWS

Να καταδικάσουν τα «φαινόμενα απρόκλητης και πρωτοφανούς αστυνομικής βίας» εις βάρος πολιτών στην πλατεία Νέας Σμύρνης καλούν τους βουλευτές όλων των κομμάτων και κυρίως εκείνους που εκλέγονται στο Νότιο Τομέα Αθηνών πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κ.κ. Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου που εκλέγονται στην περιφέρεια αυτή, αναφέρουν πως τα αντιδημοκρατικά γεγονότα προκάλεσαν ένταση και θυμό στους κατοίκους του πυκνοκατοικημένου δήμου των νοτίων προαστίων, οι οποίοι δεν επιθυμούν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα βίας και αυταρχικής καταστολής στις γειτονιές τους.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν ακόμη, τους συναδέλφους τους να πάρουν αποστάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος -όπως αναφέρουν- δεν σεβάστηκε τους αυστηρούς περιορισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και κοινοποίησε τα στοιχεία πολίτη σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων.

«Η στοχοποίηση πολιτών και η παραβίαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν ταιριάζει με τους κώδικες δεοντολογίας των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου» καταλήγουν οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ