ΚΚΕ: Δεν αθωώνεται η κυβέρνηση από τις ευθύνες για το κλίμα αστυνομοκρατίας
Ανανεώθηκε:
«Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη απόψε και τον τραυματισμό αστυνομικών, το ΚΚΕ σημειώνει:
«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.
»Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
Αμερικανικά ΜΜΕ: Ο Γιαΐρ Νετανιάχου αποτέλεσε στόχο ιρανικού σχεδίου δολοφονίας στη Φλόριντα
10:42
Προαστιακός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νέα Πέραμος λόγω πυρκαγιάς
10:37
Ιράν και Ομάν σχεδιάζουν προσωρινό διάδρομο ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ - Πώς θα λειτουργεί
10:29
«Harry Potter»: Γιατί ο Νίκολας Χουλτ αποχώρησε από τη σειρά του HBO
10:23