ΚΚΕ: Δεν αθωώνεται η κυβέρνηση από τις ευθύνες για το κλίμα αστυνομοκρατίας
Ανανεώθηκε:
«Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη απόψε και τον τραυματισμό αστυνομικών, το ΚΚΕ σημειώνει:
«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.
»Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
Αυτοί είναι οι όροι του Ιράν για τερματισμό του πολέμου: Από ολικό κλείσιμο αμερικανικών βάσεων έως νέο καθεστώς στα Στενά του Ορμούζ
09:51
ΔΟΕ: «Έτοιμος» για νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου λόγω του πολέμου
09:40
25η Μαρτίου: Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά λόγω επιδείνωσης του καιρού
09:31
Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Η Ελλάδα δρα με στρατηγική και ενισχύει την αποτρεπτική της ισχύ»
09:21