ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης προς κυβέρνηση: Δυναμιτίζετε το κλίμα και διχάζετε

Βαρουφάκης προς κυβέρνηση: Δυναμιτίζετε το κλίμα και διχάζετε
INTIME

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της αυταρχισμό και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για συμμοριοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. που διχάζει τον ελληνικό λαό, εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 εκτίμησε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την ένταση και τον διχασμό.

«Δυναμιτίζοντας την κοινωνική ειρήνη, συμμοριοποιώντας την αστυνομία, προσπαθώντας να συμμοριοποιήσει τους Έλληνες. Να τους διχάσει. Θέλει σπασμένες βιτρίνες η Κυβέρνηση, τραυματίες και αίμα ώστε τα Κανάλια της Μαζικής Εξαπάτησης να παράγουν το μέγιστο θόρυβο που χρειάζεται ο κ. Μητσοτάκης για να συγκαλύψει τις συμμορίες που σιγοντάρει με τα Ν/Σ της Κυβέρνησης του», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Στην ομιλία του επέκρινε τον πρωθυπουργό επειδή δεν απαντά αύριο στην επίκαιρη ερώτηση του, αλλά μόνον σε εκείνη του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής. «Δεν θα το επιτρέψουμε θα σας καταγγείλουμε στη κοινή γνώμη» είπε ο κ. Βαρουφάκης κάνοντας λόγο για «οπερέτα» στη Βουλή, καλώντας παράλληλα τον κ Τσίπρα να μην έρθει αύριο για να μην σιγοντάρει σε αυτή την σχεδιασμένη καταστρατήγηση του Κανονισμού της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ