Βελόπουλος για 25η Μαρτίου: H Τουρκία πρέπει να εγκαταλείψει τις νεοοθωμανικές ονειρώξεις
Με δύο μηνύματα προς τον ελληνικό λαό θέλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, να ευχηθεί στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την 200η επέτειο της Εθνεγερσίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου:
«Για τη σημερινή 200ή επέτειο της Επαναστάσεως του 1821 και τη σημερινή παρέλαση έχουμε δύο μηνύματα και μία παρατήρηση.
Τα δύο μηνύματα αφορούν εχθρούς και φίλους.
Το πρώτο μήνυμα αφορά τους φίλους συμμάχους οι οποίοι όπως και τότε έτσι και σήμερα συμπεριφέρονται προς την Τουρκία ιδιαίτερα θετικά έως και προκλητικά.
Το δεύτερο μήνυμα αφορά την Τουρκία η οποία πρέπει να εγκαταλείψει τις νεοοθωμανικές ονειρώξεις καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνά τι έγινε το 1821, πριν 200 χρόνια και πως με τους Έλληνες ενωμένους και τις ελληνικές αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επαναληφθεί και πάλι το «ποθούμενο» και οι Αλύτρωτες Πατρίδες, Μικρά Ασία, Πόντος, Κωνσταντινούπολη να απελευθερωθούν όπως απελευθερώθηκε η χώρα μας το 1821.
Η παρατήρηση αφορά την έλλειψη του κόσμου και του μηνύματος ομοψυχίας που έπρεπε να εκπέμψει η παρέλαση, με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση που δεν επέτρεψε την παρουσία των Ελλήνων πολιτών.
Χρόνια πολλά στους Έλληνες για την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας και την 200ή επέτειο της Εθνεγερσίας.
Ζήτω Το Έθνος».
Δολοφονία Βρετανίδας: Βίντεο με τον 26χρονο Αφγανό να μεταφέρει τη βαλίτσα με το θύμα
21:06
Στη μάχη με τις φλόγες και οι Ένοπλες Δυνάμεις - Το άνοιγμα αντιπυρικών ζωνών (pics&vid)
20:59
Δασική πυρκαγιά νοτιοανατολικά της Ολλανδίας - Καταστράφηκαν τουλάχιστον 210 στρέμματα
20:48
Ο φακός του CNN Greece καταγράφει τις φλόγες που απειλούν κατοικίες στη Λούμπα
20:36