ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο θλίψη προκαλεί πλέον»

ΝΔ: «Το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο θλίψη προκαλεί πλέον»
INTIME

Για κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί πλέον μόνο θλίψη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποίησε «τη δημόσιας τοποθέτησης μιας ειδικευόμενης ιατρού» που μίλησε «για δήθεν πρόωρα εξιτήρια».

«Έφτασε εχθές να κατασκευάσει και να διασπείρει fake news περί δήθεν φωτογραφικού διαγωνισμού για τα home tests. Μετά τη σημερινή διάψευση και αυτογελοιοποίησή τους, έσπευσαν να εργαλειοποιήσουν τη δημόσια τοποθέτηση ειδικευόμενης ιατρού, μιλώντας για δήθεν πρόωρα εξιτήρια, αφήγημα το οποίο διαψεύστηκε την ίδια στιγμή, στην ίδια εκπομπή από τον καθηγητή πνευμονολογίας κ. Βασιλακόπουλο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον ξεκάθαρη: όσο πιο μεγάλο το ψέμα, τόσο πιο έντονα το αναπαράγουν. Ο στόχος σαφής: να εμφανιστεί η προφανής διάψευση ως υπαναχώρηση κατόπιν “πίεσης”» προσθέτει και καταλήγει:

«Δυστυχώς για αυτούς, οι μόνοι που πιέζονται όσο αρνούνται να τα βρουν με την πραγματικότητα είναι οι ίδιοι. Η περίοδος 2012-2015 έχει παρέλθει χωρίς επιστροφή. Η χθεσινή εικόνα εθνικής ανάτασης, ενότητας και ομοψυχίας, σε συνδυασμό με την έξοδο από το τούνελ της πανδημίας, που πλησιάζει, οδηγεί δυστυχώς τον ΣΥΡΙΖΑ σε κινήσεις πανικού και απόγνωσης. Η μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτεται από την ελληνική κοινωνία».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ