ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανανοίγουν τα λουλουδάδικα της Βουλής - Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ξανανοίγουν τα λουλουδάδικα της Βουλής - Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη
instagram

Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας από τα λουλουδάδικα της Βουλής, στην οποία είναι μαζί με τη σύζυγό του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των ιστορικών ανθοπωλείων επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του φωτογραφήθηκαν μπροστά στα λουλουδάδικα της Βουλής, ένα σημείο κατατεθέν της Αθήνας. Όπως έγραψε στο μήνυμά του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάρθηκε απόφαση να προκηρυχθεί διαγωνισμός έτσι ώστε τα συγκεκριμένα ανθοπωλεία να ανοίξουν και πάλι από το Φθινόπωρο.

«Ραντεβού στα λουλουδάδικα. Μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, τα διάσημα ανθοπωλεία θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο στο πλάι της Βουλής. Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ληφθεί και από το Φθινόπωρο η εικόνα αυτή θα είναι καθημερινή», αναφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού.

https://www.instagram.com/p/CM7B4Wwjwwb

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία ενημέρωσε μάλιστα πως μέχρι την επαναλειτουργία των ανθοπωλείων, όσα λουλούδια υπάρχουν εκεί θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες.

https://www.instagram.com/p/CM47A_aJtTn

ΔΗΜΟΦΙΛΗ