ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας – Δραγασάκη για τις καταγγελίες Βαρουφάκη

«Πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας – Δραγασάκη για τις καταγγελίες Βαρουφάκη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε με «φόντο» καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη κατά του Γιάννη Δραγασάκη, με τους δύο πολιτικούς να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους και τη Νέα Δημοκρατία να ζητά εξηγήσεις.

Μετά από σχετική ανακοίνωση του Γιάννη Δραγασάκη, η Νέα Δημοκρατία πέρασε στην αντεπίθεση και ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες που διατύπωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα . Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας. Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα», τονίζει η ΝΔ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης λειτούργησε «υπέρ συμφερόντων εταιρείας και όχι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος» στο πλαίσιο της Επιτροπής Παιγνίων.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Δραγασάκης είχε γράψει στο Facebook:

«Ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ-Βαρουφάκη-επιχειρηματικών συμφερόντων: Ο Γ. Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του.

Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως «χρήσιμο λαγό». Η αθλιότητα όμως δεν θα μένει αναπάντητη.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ήδη καταγραφεί επίσημα σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, θα τη βρουν εκεί».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ