ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης - Ραγκούσης: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη

Σπίρτζης - Ραγκούσης: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σε κoινή δήλωση προέβησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Ραγκούσης μετά την ανάκληση ανακοίνωσης της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης με την οποία καταφερόταν σε βάρος τους.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με την πλειοψηφία των δημοκρατικών αστυνομικών για μια αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη», αναφέρουν στην κοινή δήλωσή τους ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, Χρήστος Σπίρτζης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Γιάννης Ραγκούσης.

«Με αστυνομικούς που θα έχουν την παιδεία και την εκπαίδευση να υπηρετούν το δύσκολο ρόλο τους, το συνταγματικό καθήκον τους για την ασφάλεια του πολίτη, την δημοκρατία και την κοινωνική Ειρήνη» προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι μετά το εξώδικο που έλαβε από τους κ.κ. Ραγκούση και Σπίρτζη, η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης ανακάλεσε πλήρως την επίμαχη ανακοίνωσή της αναφορικά με τα πρωτοφανή γεγονότα στη Νέα Σμύρνη:

«Ουδεμία πρόθεση είχαμε να βλάψουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσίπρα, του κ. Σπίρτζη και του κ. Ραγκούση», αναφέρει η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης σε σημερινή της ανακοίνωση.

Σημειώνεται επίσης, ότι το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια διοικητικής διερεύνησης για την επίμαχη ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ