ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο συνδικαλιστής και στέλεχος της Αριστεράς Νίκος Καϊμάκης

Πέθανε ο συνδικαλιστής και στέλεχος της Αριστεράς Νίκος Καϊμάκης

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Καϊμάκης, πρώην συνδικαλιστής και στέλεχος στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του Νίκου Καϊμάκη.

«Ο Νίκος Καϊμάκης υπήρξε σπάνιος αγωνιστής με μακρά πορεία, σταθερά ως κεντρικό συνδικαλιστικό στέλεχος του ευρύτερου χώρου του ΚΚΕ Εσωτερικού» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

«Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΚΚΕ Εσωτερικού, στη συνέχεια του ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά, καθώς και αργότερα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού» σημειώνει.

«Παράλληλα είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση, ως μέλος της Γραμματείας του Αντιδικτατορικού Εργατικού Μετώπου. Υπήρξε, ακόμα, μέλος του Προεδρείου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Επιπλέον διετέλεσε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του εκλιπόντος αναφέρει: «Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς, έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο, μια μάχη που έδωσε με το χαρακτηριστικό του πείσμα και συνέπεια για πάνω από ένα χρόνο. Θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε, και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα καλέσουμε τους πολυάριθμους φίλους του σε πολιτικό μνημόσυνο. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί για τις δωρεές σας στη Μέριμνα, που φροντίζει παιδιά που νοσούν βαριά.Τράπεζα Πειραιώς GR 58 0172 0530 0050 5304 5477 431»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ