Το «σουρεαλιστικό» ποίημα του Κουτσούμπα στη Βουλή
Σφοδρή επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και χαρακτήρισε την πρόταση της πλειοψηφίας για τον Νίκο Παππά ως μια προσπάθεια του συστήματος να συντηρήσει την αποπροσανατολιστική και διπολική αντιπαράθεση.
Ο γενικός γραμματέας ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θέλησε μάλιστα με ένα παλιό «σουρεαλιστικό» ποίημα να δώσει το στίγμα της συζήτησης: «Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια, μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη…».
Για τον Περισσό τα δύο κόμματα δεν απευθύνονται με ειλικρίνεια στους πολίτες, καθώς -όπως είπε- καημός τους είναι να κάνουν τα κοκοράκια εδώ μέσα για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. «Ανακάτωμα της τράπουλας ήταν ο νομός Παππά, και όχι να πληρώσουν οι καναλάρχες τις άδειες», είπε.
Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως προκαλούν θυμηδία όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη συνομιλία Μητσοτάκη- Μπάιντεν. «Η βοήθεια των ΗΠΑ είναι η νομιμοποίηση της Τουρκίας στην Μεσόγειο και η νομιμοποίηση της Τουρκίας στην Κύπρο. Ο λαός και μνήμη, έχει και κριτήριο», είπε.
Τραμπ: Το Ιράν θέλει συμφωνία, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους σωστούς ανθρώπους
20:40
Τραμπ: Μιλάμε με τα σωστά άτομα για τη λήξη του πολέμου - Επιπλέον 3.000 πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή
20:25
«Νέο πετρελαϊκό σοκ»: Έως το 20% δεν φθάνει στις αγορές, αναφέρει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών
20:21
Μειώνεται το ποσοστό Αμερικανών που στηρίζει τον πόλεμο - Μόλις το 35% εγκρίνει επιθέσεις στο Ιράν
20:09