ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τσίπρα σχετικά με την πανδημία

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τσίπρα σχετικά με την πανδημία
ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΝΕΤΙ

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν κατηγορίες με αφορμή το ύφος του Αλέξη Τσίπρα σε τηλεδιάσκεψη για την εστίαση.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι:

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests. Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα. Επισυνάπτουμε το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του.»

Απάντηση Ηλιόπουλου

Στη Νέα Δημοκρατία απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος ανέφερε:

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα.

Το θράσος, όμως, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης.

Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί. Είναι προφανές ότι δε μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο.»

Ανταπάντηση ΝΔ

Στον κ. Ηλιόπουλο ανταπάντησε η ΝΔ ως εξής:

«Η ΝΔ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να επισυνάψει το βίντεο του κ. Τσίπρα που μιλάει απο μόνο του. Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση του κ. Ηλιόπουλου από την εικόνα του αρχηγού του.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ