ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι συνδέει την κυβέρνηση με τον Μένιο Φουρθιώτη;

ΣΥΡΙΖΑ: Τι συνδέει την κυβέρνηση με τον Μένιο Φουρθιώτη;
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται σήμερα στο θέμα της αστυνομικής φύλαξης του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει:

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά τον κ. Φουρθιώτη. Όταν αποκαλύφθηκε, η ΕΛ.ΑΣ το διέψευσε, για να καταλήξει τελικά χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης να αποσύρει τους αστυνομικούς και να αδειάσει τον αρχηγό της Αστυνομίας.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι:

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει:

1. Ποιος έχει την ευθύνη για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να φυλάνε τον συγκεκριμένο κύριο; Ο Αρχηγός της, ο κ. Χρυσοχοΐδης ή άλλος; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ψέματα και το φιάσκο;

2. Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη του με τον κ. Φουρθιώτη;».

Απόσυρση της φρουράς

Χτες το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε ότι μετά από την παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Πράγματι, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ