Θεοχάρης: Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων
Ανανεώθηκε:
Με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα ανοίξει ο τουρισμός στις 14 Μαΐου επισήμανε από το βήμα της Βουλής ο Χάρης Θεοχάρης.
Ο υπουργός Τουρισμού απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Κυριακής Μάλαμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η κυβέρνηση διαθέτει συνολικό και προσεχτικό σχέδιο που θα επιτρέπει την ασφάλεια.
Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και όλες οι χερσαίες διαβάσεις είπε και συγκρίνοντας τη φετινή χρονιά με την περυσινή, σημείωσε ότι πέρσι η «κατάσταση ήταν πολεμική και ο έλεγχος πιο δύσκολος». Διαβεβαίωσε δε, ότι οι τουρίστες που θα θελήσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα θα υπόκεινται στα μέτρα που ισχύουν για τους Έλληνες.
«Ό,τι ισχύει για τους Έλληνες ισχύει και για τους τουρίστες» είπε ο Χάρης Θεοχάρης, προσθέτοντας ότι δεν θα γίνονται διακρίσεις ούτε θα «έχουμε εστιατόρια ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους». Σε ότι αφορά στους εσωτερικούς περιορισμούς, θα αρθούν όταν το εκτιμήσει η υγειονομική επιτροπή.
«Η σεζόν δεν θα χαθεί όλοι οι πολίτες και οι τουρίστες θα νιώθουν ασφαλείς», κατέληξε ο υπουργός Τουρισμού.
Τραμπ: Μπορούμε να τους τσακίσουμε σε μια νύχτα - Πάνω από 155 αεροπλάνα για τη διάσωση του πιλότου
20:56
Μαρινάκης: Όσο ο κύριος Τσίπρας πέφτει στις δημοσκοπήσεις τόσο ανεβάζει τον πήχη του θράσους
20:47
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
20:37
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31