ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μενδώνη: Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί στον βράχο της Ακρόπολης

Μενδώνη: Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί στον βράχο της Ακρόπολης
INTIM / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως» τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Λίνας Μενδώνη και «fake news», στα οποία αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ «στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται» στην Ακρόπολη.

Παράλληλα, δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού

«Η στοχοποίηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Υπουργείο Πολιτισμού
Υπουργείο Πολιτισμού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ