ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση του βουλευτή Βαρεμένου στο Facebook

Πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση του βουλευτή Βαρεμένου στο Facebook
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινείται την Παρασκευή η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της ανάρτησης ενός άρθρου γνώμης που έκανε στη σελίδα του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Βαρεμένος.

Στο κείμενο που τιτλοφορείται «Σκύλος γενού και δάγκανε», ο κ. Βαρεμένος έγραφε – μεταξύ άλλων:

«Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι. Ανέμελος περιγράφει, στο φιλοζωικό καταφύγιο της Ηλιούπολης, την σχέση με τα σκυλάκια του Ντάμπο και Ζωή. Πόσο θά θελες, άμοιρε των νοσοκομείων, να σε λένε Ντάμπο… Μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο. Επιδεικνύει τον φιλοζωïσμό του προς τους ψηφοφόρους. Σε τέτοια εκτίμηση τους έχει».

ΝΔ: Γραμμή πλέον ο «πολακισμός» στον ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία χαρακτήρισε «πολακισμό» και «αθλιότητες» τα όσα ανήρτησε ο κ. Βαρεμένος και ειδικότερα το λογοπαίγνιο κατά του πρωθυπουργού «να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρει:

«Φαίνεται ότι ο "πολακισμός" έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο.

Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο "να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι" δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές.

Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ