ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για δολοφονία Καραϊβαζ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια - Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση

ΣΥΡΙΖΑ για δολοφονία Καραϊβαζ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια - Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση
INTIME NEWS

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος.

«Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Λίγα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του στον Άλιμο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμο όταν ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο δολοφονίας όπου ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν το δρομολόγιο του.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ