ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χάρης Μαμουλάκης στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Σκακιού

Ο Χάρης Μαμουλάκης στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Σκακιού
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ INTIME

Ένα ιδιαίτερο όσο και μοναδικό Ευρωπαϊκό Τουρνουά Σκακιού θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 16:30, με τη συμμετοχή 30 κορυφαίων σκακιστών - Βουλευτών και Ευρωβουλευτών από Κοινοβούλια της Ευρώπης.

Πρόκειται για το European Parliamentary Friendship Online Chess Tournament, το Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Φιλίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με μοναδικό εκπρόσωπο από την Ελλάδα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωταθλητή Ελλάδος με τα χρώματα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. (1992 και 1993), Χάρη Μαμουλάκη.

Μεταξύ των συμμετεχόντων, ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι Grand Maitre (GrandMaster) Loek Van Wely (Ολλανδία) και Victor Bologan (Μολδαβία), η Daniela Movileanu (Ιταλία), ο Artak Manukian (Αρμενία), ο Giedrius Surplys (Λιθουανία), ο Marek Sefcik (Σλοβακία), ο Vaclav Klaus (Τσεχία) και ο Karl Gauti Hjaltason (Ισλανδία).

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή να συμμετάσχω στο European Parliamentary Friendship Online Chess Tournament, το πρώτο Τουρνουά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως είναι μεγάλη και η χαρά, από το γεγονός ότι το Σκάκι θα αποτελεί πλέον έναν κοινό πνευματικό παρονομαστή για τα Κοινοβούλια της Ευρώπης και θα λειτουργεί ως μια ακόμα γέφυρα συνεννόησης μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτικών. Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε διαδικτυακά αυτό το τουρνουά, οι συμμετέχοντες άλλωστε, υπόσχονται παρτίδες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, μέχρι και την τελευταία κίνηση!», ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ