ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ανένδοτος δεν σταματά ποτέ

Ο ανένδοτος δεν σταματά ποτέ

Δεν έχει περάσει καλά-καλά μια εβδομάδα από την ανακοίνωση της απόφασή της να μην ασχοληθεί πια με την πολιτική, στην εφημερίδα Freddo, ωστόσο το «μικρόβιο» της ενασχόλησης με τα κοινά είναι δύσκολο να θεραπευτεί, ειδικά αν πρόκειται για τη Ραχήλ Μακρή.

Η Μακρή, δύο φορές βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, μια με το ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, μπορεί να νιώθει απογοητευμένη από τους ψηφοφόρους επειδή «δεν εκτίμησαν την προσπάθεια» της, όπως έχει δηλώσει, όμως καθημερινά δίνει μάχη κατά πάντων μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Κι όσο κι αν νοσταλγεί τις απλές, καθημερινές στιγμές με την οικογένειά της αφού είχε ξεχάσει πως είναι να έχει προσωπικές στιγμές λόγω του πολιτικού αγώνα, ο πόλεμος δεν κάνει διαλείμματα, η μάχη συνεχίζεται μέσα από πύρινα tweets.

Στο στόχαστρο της Ραχήλ Μακρή βρίσκεται κυρίως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσα ενημέρωσης, μέλη του υπουργικού συμβουλίου ενώ δεν παραλείπει να δηλώσει τη στήριξη της στους πιο πρόσφατους «συντρόφους» της, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Ραχήλ Μακρή δεν διαφέρει πια από τους υπόλοιπους χρήστες του Twitter. Κριτικάρει καθημερινά την εξουσία όπως κάνουμε λίγο-πολύ όλοι μας, με σκληρές εκφράσεις και στοχευμένα «πυρά». Η Ραχήλ είναι μια από εμάς.

Από την Έλενα Καραμαγκάλη, για το CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ