Επίσκεψη Δένδια στην Άγκυρα: Συνάντηση με Τσαβούσογλου και δείπνο «ιφτάρ»
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άγκυρα αύριο, Πέμπτη 15 Απριλίου, θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Στη συνέχεια θα υπάρξουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και κοινές δηλώσεις στον Τύπο.
Όσον αφορά την ημερήσια διάταξη των συνομιλίων, αναμένεται συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, τόσο πολιτικές όσο και οικονομικές, καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις με έμφαση στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του μεταναστευτικού-προσφυγικού, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις με έμφαση στη Λιβύη και τη Συρία, όπως σημειώνουν διπλωματικές πηγές.
Από ελληνικής πλευράς, στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς και η υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου.
Ακολούθως, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει προς τιμήν του κ. Δένδια δείπνο «ιφτάρ», λόγω της έναρξης του Ραμαζανιού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Μητέρα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό της Φθιώτιδας
21:43
Έκτακτο φόρο στα υπερκέρδη των ενεργειακών εταιρειών εξετάσει η Κομισιόν
21:33
Λαμία: Άναψαν τα αίματα σε πιάτσα ταξί για μια κλήση - Στα επείγοντα ο ένας οδηγός
21:24
ΗΠΑ και 28 χώρες στέλνουν αυστηρή προειδοποίηση στο Ιράν για επιθέσεις και δολιοφθορές
21:14