Ερώτηση Μαρκόπουλου - Πλεύρη στη Βουλή για εξύμνηση κουκουλοφόρων σε εκπομπή της ΕΡΤ
Την ώρα που η υπόθεση της Marfin επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τη προκαταρκτική διερεύνηση που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίστηκαν από την ΕΛΑΣ, σε εκπομπή της ΕΡΤ παρουσιάστηκε τραγουδιστής που με προκλητικό τρόπο εξωράϊζε και εξυμνούσε πράξεις κουκουλοφόρων, παρόμοιες με εκείνες που οδήγησαν στο θάνατο τριών ανθρώπων.
Το θέμα φέρνουν με ερώτησή τους στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί πρόκληση σε μια περίοδο που αστυνομία και εισαγγελία βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση των υπαιτίων - κουκουλοφόρων της Marfin.
Οι δύο βουλευτές καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει εάν θα ελεγχθεί για το περιεχόμενο της η εκπομπή «Φλερτ» προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη στο μέλλον.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30