Δένδιας: Υπηρετώ μια δραστήρια εξωτερική πολιτική σε απόλυτη συνεννόηση με τον Μητσοτάκη
Με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Μοχάμεντ αλ-Μένφι είχε επαφές το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«Ήταν μια ευκαιρία που [ο Πρόεδρος Μένφι] βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα για να χτίσουμε μετά από την εξαιρετικά καλή συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Menfi με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου», δήλωσε ο κ. Δένδιας μετά το πέρας της μεταξύ τους συνάντησης.
«Όπως ξέρετε, χθες ήμουν στην Κύπρο, στην τετραμερή με τα ΗΑΕ, το Ισραήλ και την Κύπρο. Αύριο στο Κάιρο, την Τρίτη στη Σαουδική Αραβία, τη Δευτέρα έχουμε Συμβούλιο Υπουργών. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί μια κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική. Εγώ υπηρετώ αυτή την πολιτική σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε τέλος ο Νίκος Δένδιας.
SPONSORED
«Οικοτεχνία και ασφάλεια»: Ημερίδα στο χωριό Νέα Ζωή για την αναζωογόνηση της υπαίθρου
11:36
Παπαστεργίου, Παπαϊωάννου, Σδούκου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Σε ποιες εκλογικές περιφέρειες
11:29
Βουλή: Δικογραφία για Γεωργιάδη και Μαρινάκη μετά από μήνυση Κωνσταντοπούλου
11:21
Επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες, μπουκάλια και τσιμεντόλιθους στη Θεσσαλονίκη
11:17