Μετά το Πάσχα η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προνακριτική Επιτροπή για τον Ν. Παππά
Ανανεώθηκε:
Αναβολή για μετά το Πάσχα πήρε η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016.
Ο επιχειρηματίας που επρόκειτο να εξεταστεί σήμερα, με επιστολή του χθες προς τα μέλη της επιτροπής επικαλείται συμπτώματα κόπωσης και ατονίας μετά τον πρόσφατο εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού ζήτησε αναβολή, ενώ όπως έγινε γνωστό έστειλε και σχετική ιατρική γνωμάτευση όπως ζητούσαν βουλευτές της πλειοψηφίας.
Από βουλευτές της επιτροπής εκφράστηκε πάντως, προβληματισμός μήπως το αίτημα του επιχειρηματία αποτελεί παιχνίδι τακτικής.
Η επιτροπή θα συνεχίσει αύριο Πέμπτη το έργο της με την εξέταση του στενού του συνεργάτη, Χρήστου Νικολάου.
Η Ελλάδα υπερψήφισε την πρόταση του Μπαχρέιν για τα Στενά του Ορμούζ στο ΣΑ του ΟΗΕ
21:35
Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν την «κόλαση»
21:24
Ισραήλ: Σειρήνες συναγερμού για νέα πυραυλική επίθεση από το Ιράν
21:21
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Μιρτσέα Λουτσέσκου
21:14