Μετά το Πάσχα η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προνακριτική Επιτροπή για τον Ν. Παππά
Ανανεώθηκε:
Αναβολή για μετά το Πάσχα πήρε η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016.
Ο επιχειρηματίας που επρόκειτο να εξεταστεί σήμερα, με επιστολή του χθες προς τα μέλη της επιτροπής επικαλείται συμπτώματα κόπωσης και ατονίας μετά τον πρόσφατο εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού ζήτησε αναβολή, ενώ όπως έγινε γνωστό έστειλε και σχετική ιατρική γνωμάτευση όπως ζητούσαν βουλευτές της πλειοψηφίας.
Από βουλευτές της επιτροπής εκφράστηκε πάντως, προβληματισμός μήπως το αίτημα του επιχειρηματία αποτελεί παιχνίδι τακτικής.
Η επιτροπή θα συνεχίσει αύριο Πέμπτη το έργο της με την εξέταση του στενού του συνεργάτη, Χρήστου Νικολάου.
Νέα μελέτη: Ο Τυραννόσαυρος έτρεχε στις μύτες των ποδιών και ήταν ταχύτερος από τον Γιουσέιν Μπολτ
12:39
«Η ΕΚΤ δεν βλέπει ακόμα κύμα απολύσεων εξαιτίας της τεχνητής νοημοσύνης», λέει η Λαγκάρντ
12:37
Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη στα Προπύλαια: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό
12:32
Ποια επιδόματα καταβάλλονται την Παρασκευή - Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι
12:29