ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η μάχη των social media

ΝΔ: Η μάχη των social media

Η μάχη για την προεδρία στη Νέα Δημοκρατία παίρνει και ιντερνετικές διαστάσεις. Οι τέσσερεις υποψήφιοι, ανάμεσα στα άλλα, ανεβάζουν τις απόψεις και τις δραστηριότηές τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ρυθμούς πυροβόλου Κυριάκος Μητσοτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποιούν θέσεις και απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας προφανώς από πίσω του ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά επιτελείο παρουσιάζει, σε πραγματικό χρόνο, τα βασικά σημεία των παρεμβάσεών του σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ενώ από την άλλη ο κ. Γεωργιάδης προτιμά να συνεχίζει την επιθετική τακτική που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε, σήμερα, το μήνυμα πως θα κάνει δύσκολη τη ζωή του Αλέξη Τσίπρα αν εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν εθελοντικά να βοηθήσουν στην προεκλογική του εκστρατεία.

Από την άλλη, με σύνθημα «Τολμάμε, Αλλαζουμε, Κερδίζουμε», ο Απόστολος Τζιτζικώστας χρησιμοποιεί, μέχρι τώρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φειδώ, κάνοντας στοχευμένες και περιορισμένες παρεμβάσεις.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ως πιο παραδοσιακός, έχει επιλέξει το facebook για να παρουσιάζει τα βασικά σημεία των πολιτικών του παρεμβάσεων ενώ δεν φαίνεται να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ