ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη για Τσίπρα: Επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης

Πελώνη για Τσίπρα: Επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης
Intime/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση σχετικά με το «ακαταδίωκτο» των λοιμωξιολόγων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως ο κ. Τσίπρας «πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο», ενώ εξαπέλυσε βολές για το ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «δεν απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν».

Ολόκληρη η τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους.

Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια.

Αλλά ο κ. Τσίπρας στρέφεται από την πανδημία. Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ