ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «Σπίτι του Ηθοποιού» αντιπροσωπεία της ΝΔ - Προσέφερε τρόφιμα και πασχαλινά

Στο «Σπίτι του Ηθοποιού» αντιπροσωπεία της ΝΔ - Προσέφερε τρόφιμα και πασχαλινά

Είδη διατροφής μακράς διάρκειας και πασχαλινά τσουρέκια για τους φιλοξενούμενους της στέγης, προσέφερε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στο «Σπίτι του Ηθοποιού» το οποίο επισκέφθηκε σήμερα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κόμματος «Νοιαζόμαστε», όπου και συναντήθηκε με την ιδρύτρια και πρόεδρο του Ιδρύματος Άννα Φόνσου.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου μετά το πέρας της επίσκεψης τόνισε σε δήλωσή του ότι οι άνθρωποι του πολιτισμού και ειδικότερα οι ηθοποιοί δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας και πρόσθεσε: «Στην πατρίδα μας και παρά τις επιπλέον δυσκολίες που προκαλούν τα χρόνια διαρθρωτικά ζητήματα του κλάδου, η πολιτεία βρίσκει τρόπους για να συμπαρασταθεί σε χιλιάδες καλλιτέχνες και δημιουργούς. Τριακόσια και πλέον εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη διατεθεί για να αμβλυνθούν οι οικονομικές επιπτώσεις. Τώρα σχεδιάζεται με προσοχή το επόμενο βήμα της σταδιακής έναρξης όλων των καλλιτεχνικών δρώμενων».

Βασικός σκοπός του Ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού» που για σχεδόν 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της τέχνης είναι η παροχή στέγης σε ηθοποιούς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκε το πολύ ουσιαστικό έργο που προσφέρει το «Σπίτι του Ηθοποιού» όχι μόνο καλύπτοντας βιοτικές ανάγκες ανθρώπων που δοκιμάζονται οικονομικά αλλά και προφέροντας τους την ευκαιρία, μέσα από παραστάσεις που διοργανώνει, να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, δηλαδή το θέατρο.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν, επίσης, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και εκπρόσωπος της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα Νάνσυ Δάβαλου, η επικεφαλής της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Πολιτιστικών Φορέων Αντιγόνη Κανάκη και ο συντονιστής της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Γιώργος Κουράσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ