ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΝΔ σε Τσίπρα για τα εργασιακά: Πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου

Απάντηση ΝΔ σε Τσίπρα για τα εργασιακά: Πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου
INTIME NEWS/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους. Μιλώντας για τα εργασιακά, λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο.

«Μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα. Σε μια τέτοια εκδήλωση ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού "κατεβάζουμε τον διακόπτη", Νίκου Φωτόπουλου, που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου», καταλήγει η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχική του τοποθέτηση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο «υποχρεώνουν τους νέους να εργάζονται με πενιχρή αμοιβή και απαράδεκτες συνθήκες, ή να βλέπουν τα όνειρα και τη ζωή τους να λιμνάζουν στην ανεργία. Ο κ. Μητσοτάκης για να ξεπληρώσει τις προεκλογικές του υποχρεώσεις οδηγεί τους εργαζόμενους στις ερπύστριες του οδοστρωτήρα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να δώσει τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ