Πάσχα 2021: Στον Άη Στράτη θα γιορτάσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ανανεώθηκε:
Με μια απολύτως συμβολική ενέργεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σηματοδοτεί τον φετινό εορτασμό του Πάσχα. Την Κυριακή ανήμερα της Λαμπρής θα επισκεφθεί τους κατοίκους του Άη Στράτη στην καρδιά του Αιγαίου, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.
Κατά την επίσκεψη της στο νησί των 200 περίπου κατοίκων, η κυρία Σακελλαροπούλου θα συναντηθεί με τους κατοίκους του νησιού και τη δήμαρχό τους Μαρία Κακαλή ενώ έχει ζητήσει να συναντηθεί και με τους 27 μαθητές όλων των βαθμίδων του νησιού και τους εκπαιδευτικούς τους.
Επίσης θα συναντηθεί με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στο Νικόλαο Σιαλμά, ο οποίος κατέπεσε στο Αιγαίο με Mirage F1 κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό F-16 στις 18 Ιουνίου του 1992.
Μιλώντας στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, η Μαρία Κακαλή τόνισε πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για το νησί μας και τους 200 ακρίτες του Βορείου Αιγαίου η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή του Πάσχα».
Στη μάχη με τις φλόγες και οι Ένοπλες Δυνάμεις - Το άνοιγμα αντιπυρικών ζωνών (pics&vid)
20:59
Δασική πυρκαγιά νοτιοανατολικά της Ολλανδίας - Καταστράφηκαν τουλάχιστον 210 στρέμματα
20:48
Ο φακός του CNN Greece καταγράφει τις φλόγες που απειλούν κατοικίες στη Λούμπα
20:36
Ο Τζέι Κλέιτον ορκίστηκε νέος Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ
20:24