ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κικίλια με τον πρώτο Έλληνα εμβολιασθέντα: Η ανάρτηση του υπουργού

Συνάντηση Κικίλια με τον πρώτο Έλληνα εμβολιασθέντα: Η ανάρτηση του υπουργού
facebook

Τον πρώτο Έλληνα πολίτη που εμβολιάστηκε στη χώρα μας ανοίγοντας την επιχείρηση «Ελευθερία» και δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας, συνάντησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας για την συνάντησή του με τον πρώτο Έλληνα που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

«Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, εξηγώντας ότι τον συνάντησε σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

«Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

»Η Επιχείρηση "Ελευθερία" προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

»Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που...

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Kikilias στις Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ