Γεννηματά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Xρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών
Έλλειμμα στην αποτελεσματική αστυνόμευση διαπιστώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρωτοφανούς βιαιότητας δολοφονία στα Γλυκά Νερά και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει την επικοινωνιακή πολιτική και να προστατέψει τις γειτονιές από το οργανωμένο έγκλημα.
«Υπάρχει έλλειμμα στην αποτελεσματική αστυνόμευση. Να αφήσουν την επικοινωνιακή πολιτική και στον τομέα αυτό και να ασχοληθούν σοβαρά με σχέδιο προστασίας των οικογενειών στις γειτονιές» σχολίασε η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στο απεχθές έγκλημα και πρόσθεσε:
«Υπάρχει και μία άλλη διάσταση. Επιτέλους χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών για το ειδεχθές έγκλημα και αυτές οι ποινές να εκτίονται. Τουλάχιστον να υπάρχει ένα σοβαρό πόρισμα μεταμέλειας του φυλακισμένου.
Όχι να βγαίνουν νωρίτερα και να μην υπάρχει κανένας έλεγχος και να επαναλαμβάνουν τα εγκλήματα».
«Δυστυχώς όλα αυτά, το έλλειμα αστυνόμευσης και το γεγονός ότι βγαίνουν όλοι και οι ποινές έχουν ελαστικοποιηθεί, έχουν οδηγήσει να είναι η βαριά εγκληματικότητά ανεξέλεγκτη στις γειτονιές της Ελλάδας. Και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά.
Κοινωνικός Τουρισμός: Διακοπές έως τις 30 Ιουνίου - Επιδότηση και στα ακτοπλοϊκά
04:00
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της 4Κ/2025 για 37 θέσεις στην ΕΥΑΘ από ΑΣΕΠ
03:00
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από την ΔΥΠΑ
01:00