Γεννηματά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Xρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών
Έλλειμμα στην αποτελεσματική αστυνόμευση διαπιστώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρωτοφανούς βιαιότητας δολοφονία στα Γλυκά Νερά και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει την επικοινωνιακή πολιτική και να προστατέψει τις γειτονιές από το οργανωμένο έγκλημα.
«Υπάρχει έλλειμμα στην αποτελεσματική αστυνόμευση. Να αφήσουν την επικοινωνιακή πολιτική και στον τομέα αυτό και να ασχοληθούν σοβαρά με σχέδιο προστασίας των οικογενειών στις γειτονιές» σχολίασε η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στο απεχθές έγκλημα και πρόσθεσε:
«Υπάρχει και μία άλλη διάσταση. Επιτέλους χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών για το ειδεχθές έγκλημα και αυτές οι ποινές να εκτίονται. Τουλάχιστον να υπάρχει ένα σοβαρό πόρισμα μεταμέλειας του φυλακισμένου.
Όχι να βγαίνουν νωρίτερα και να μην υπάρχει κανένας έλεγχος και να επαναλαμβάνουν τα εγκλήματα».
«Δυστυχώς όλα αυτά, το έλλειμα αστυνόμευσης και το γεγονός ότι βγαίνουν όλοι και οι ποινές έχουν ελαστικοποιηθεί, έχουν οδηγήσει να είναι η βαριά εγκληματικότητά ανεξέλεγκτη στις γειτονιές της Ελλάδας. Και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά.
SPONSORED
Θετική αντίδραση των αγορών μετά τις εκτιμήσεις Τραμπ για συμφωνία με το Ιράν - Συνεχίζεται το θρίλερ στα Στενά του Ορμούζ
07:15
45 «γαλάζιοι» παρεμβαίνουν στην Κ.Ο. της ΝΔ - Η στάση Μητσοτάκη και το Σύνταγμα
07:05
Καιρός: Ανοιξιάτικο τοπίο με νέα άνοδο της θερμοκρασίας - Ισχυροί νοτιάδες στο Αιγαίο
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07 Μαΐου)
06:30