ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ 25: Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες από τη διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων

ΜέΡΑ 25: Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες από τη διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων
CNN Greece / Λευτέρης Παρτσάλης

Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες από τη διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στην Αθήνα ζητά το ΜέΡΑ 25, καταγγέλοντας την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ για την διάλυση των συγκεντρωμένων με χημικά και δακρυγόνα μέσα στην πλατεία της Πανόρμου.

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ 25 «τη στιγμή που το καθεστώς Νετανιάχου συνεχίζει να δολοφονεί καθημερινά αμάχους παλαιστίνιους, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη διέλυσε με αύρες, χημικά και κυνηγητό στα στενά, την συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, «μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον καλό σύμμαχο του μνημονιακού τόξου, Μπίμπι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «άνδρες των ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν πολλές φορές να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στο οποίο και τη Νεολαία του ΜέΡΑ25 και δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά και δακρυγόνα ακόμα και μέσα στην πλατεία της Πανόρμου, ενώ πραγματοποίησαν και αναίτιες προσαγωγές στον αίθριο χώρο ενός καφέ στην πλατεία».

Το ΜέΡΑ 25 ζητά να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες «και να σταματήσει η Κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ