Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση Καλογρίτσα: Προκαλεί θυμηδία
Ανανεώθηκε:
Θυμηδία προκαλούν, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ τα όσα κατέθεσε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή ο Χρήστος Καλογρίτσας.
Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν:
«Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.
Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.
Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.
Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.
Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.
Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»
Απορρίπτει το Ιράν τη συμφωνία Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας και Πακιστάν - «Είναι μόνο στα χαρτιά»
18:12
Έσβησε η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στη Θέρμη
18:04
Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερμακιά - Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις
17:56
Τελεσίγραφο της Ισπανίας στην Ιταλία: «Επαναφέρετε τη Συμφωνία Σένγκεν έως τις 9 Αυγούστου»
17:50