ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ για τον Γιάννη Λοβέρδο

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ για τον Γιάννη Λοβέρδο
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η παρέμβαση του Γιάννη Λοβέρδου στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, καλώντας τον είτε να ζητήσει συγνώμη, είτε η ΝΔ να τον διαγράψει.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την αναφορά του βουλευτή της ΝΔ πως «ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας», διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν βουλευτής να διατυπώνει τέτοια άποψη.

«Περιμέναμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης τα κοινωνικά, τα ανθρώπινα- ούτε τα πολιτικά, ούτε τα δημοκρατικά- τα κοινωνικά και ανθρώπινα αντανακλαστικά του κ. Υπουργού, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, της ΝΔ, της ηγεσίας της να ενεργοποιηθούν, να αντιδράσουν. Να τον φέρουν εδώ να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη ή να τον διαγράψουν», είπε και πρόσθεσε πως εάν ο κ. Λοβέρδος δεν ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη και αν η ΝΔ σε δεύτερο χρόνο, εφόσον δεν κάνει το πρώτο, δεν τον διαγράψει θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής.

«Πατέρας που κακοποιεί οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι καλός γονιός. Η σιωπή της ΝΔ σε οσα ειπε ο κ. Γιάννης Λόβερδος στη Βουλή, ειναι εκκωφαντική», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ