Στο Σότσι της Ρωσίας μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου, στο Σότσι της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συνομιλίες αναμένεται να εστιάσουν σε θέματα διμερούς και πολυμερούς συνεργασίας, καθώς και στις περιφερειακές εξελίξεις.
Μετά το τέλος των επαφών θα υπάρξουν κοινές δηλώσεις (γύρω στις 13.20 τ.ω.).
Μετά την ολοκλήρωση των διμερών επαφών, ο υπουργός προβλέπεται να ξεναγηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο Sirius στο Σότσι.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα αναχωρήσει για το δεύτερο σκέλος της επίσκεψής του, σε Ανάπα και Γκελεντζίκ, πόλεις στα παράλια του βορείου Ευξείνου Πόντου με μακραίωνη ελληνική παρουσία, όπου την ίδια και την επόμενη ημέρα, Τρίτη 25 Μαΐου, προγραμματίζεται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και να έχει σειρά συναντήσεων με επιφανείς ομογενείς, εκπροσώπους των ομογενειακών κοινοτήτων, τοπικούς αξιωματούχους και επιχειρηματίες.
SPONSORED
Κυριακή Γρίβα: Η εισαγγελέας ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη οι 4 αστυνομικοί για θανατηφόρα έκθεση
11:06
O τελικός του Europa League με 500+ αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:05
Σχεδόν ένα μεροκάματο θέλει μια τετραμελής οικογένεια για να φάει παγωτό
11:02
Εκατό μικρομεσαίες επιχειρήσεις προχωρούν μπροστά με σύμμαχο το πρόγραμμα Forward
10:59