ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γαϊτάνης καταδικάζει τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά

Ο Γαϊτάνης καταδικάζει τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδικάζουν την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Μετά την κυβερνητική εκπρόσωπο, ανακοίνωσε εξέδωσε και ο εκπρόσωπος Τύπο της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.

«Η επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια», τονίζει οΤάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο twitter, και υπογραμμίζει: «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία!».

Όπως ανέφερε νωρίτερα η Αριστοτελία Πελώνη, σε ανακοίνωσή της:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία», καταλήγει.

Οι εμπρηστές τοποθέτησαν ένα μηχανισμό που αποτελείτο από τρία γκαζάκια στην είσοδο ενός καταστήματος και εξαφανίστηκαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Με την υπόθεση ασχολείται η Ελληνική Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ