Μητσοτάκης: Ευρεία σύσκεψη για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της πυροσβεστικής
Ανανεώθηκε:
Tην έδρα της Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, θα επισκεφτεί στις 13:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα συμμετάσχει σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν, επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και οι 11 δήμαρχοι των 18 περιοχών της Αττικής που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την άμεση δρομολόγηση έργων μείωσης του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος στις εργασίες της διήμερης έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα θέσει στη Σύνοδο Κορυφής την «κρατική αεροπειρατεία» που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, έδωσε εντολή για εκτροπή της πτήσης από Αθήνα με προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας, στο Μινσκ.
Αγρίνιο: Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες του αιματηρού επεισοδίου με τον τραυματισμό του 16χρονου
20:04
Νετανιάχου: Η είσοδος στον Καθολικό Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο απαγορεύτηκε για λόγους ασφαλείας
19:55
Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο - Τα σενάρια για το Άγιο Φως
19:45
Ο Αιγύπτιος διπλωμάτης Ναμπίλ Φάχμι νέος επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου
19:36