Επιτροπή Ισότητας στη Βουλή: Αποδοκιμάστηκαν οι απόψεις Λατινοπούλου
Ανανεώθηκε:
Αποδοκίμασε η κυβέρνηση τις απόψεις της απόψεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εξωτερική εμφάνιση γυναικών.
Στο πλαίσιο συζήτησης της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής κι ενώ το θέμα είχε θίξει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η φυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα επεσήμανε ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», παραπέμποντας μάλιστα, και σε σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας.

«Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές. Είναι αυτονόητο όπως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές», ανέφερε νωρίτερα, η πρόεδρος της επιτροπής Άννα Καραμανλή.
Η πολιτεύτρια της ΝΔ με ανάρτηση της στα social media επιτέθηκε σε γυναίκες που «αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».
Μέχρι την 6η Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τη διαδοχή Λαγκάρντ – Πότε θα συζητηθούν στο Eurogroup
13:42
Φθιώτιδα: Ο θείος έσφαξε τους δύο ανιψιούς του - Παραδόθηκε ο Ινδός δράστης
13:37
Liveblog – Ενδιάμεσες εκλογές: Άνοιξαν οι πρώτες κάλπες στις ΗΠΑ – Ξεκινά η «μητέρα των μαχών»
13:28
«Παιδική Χαρά»: Τι υποστήριξε στην απολογία της η σύζυγος του 37χρονου προέδρου της «αμαρτωλής» ΜΚΟ
13:17