ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης κατά κυβέρνησης: «Ανασύσταση του κράτους της ΕΡΕ»

Πολάκης κατά κυβέρνησης: «Ανασύσταση του κράτους της ΕΡΕ»
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές «καβαλικεύοντας το κύμα του μακεδονικού, το θρήνο για το Μάτι και τους μικρομεσαίους» προέβη στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που καταργεί την απλή αναλογική στους ΟΤΑ, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «νεοδεξιά - ανασύσταση του κράτους της ΕΡΕ» και φθορά της κυβέρνησης που κρύβουν τα ΜΜΕ. «Το είχατε πει και εσείς κ. Βορίδη ότι πρέπει να λάβετε όλα τα μέτρα για να μην επανέλθει η Αριστερά. Το είπε και ο Μητσοτάκης που μίλησε για σκοτεινό διάλειμμα την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», είπε και αναφέρθηκε και στο πόρισμα της ΤτΕ που έφθασε στα χέρια της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

«Με το γράμμα που έστειλε ο Στουρνάρας για τα 3 εκατ. ευρώ του Καλογρίτσα φαίνεται ότι τα χρήματα αυτά ήρθαν από την Αραβική εταιρεία για μια σύμβαση. Αυτά τα χρήματα μετά κατέληξαν στην τσέπη του Καλογρίτσα και βγαίνει σήμερα η εφημερίδα «Νέα» σαν τον μεγαλύτερο Γεωργαλά της Χούντας και μιλά για βρώμικη διαδρομή και έχει δίπλα την φωτογραφία του Παππά. Σα δεν ντρέπονται. Στήσατε την προανακριτική για να γλιτώσετε την κατρακύλα. Αυτό θέλει μήνυση και θα γίνει. Δεν σας σώζουν όσα γκάλοπ και να βγάλετε και όσο και αν ταΐσετε τα πετσομένα ΜΜΕ. Η κατρακύλα σας δεν θα αλλάξει. Ότι και να κάνετε δεν γλιτώνετε», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός.

Παράλληλα, επέκρινε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την διαχείριση της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι οι θάνατοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τον μέσο όρο των άλλων χωρών. Επανέλαβε δε, την πάγια θέση του για προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ