Δήμος Αθηναίων: Στα πράσινα η Ομόνοια για να τιμηθεί το Γουέμπλεϊ
Ανανεώθηκε:
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με μήνυμά του στο Facebook ανέφερε πως η Πλατεία Ομονοίας θα φωτιστεί με πράσινα χρώματα για να τιμηθούν τα 50 χρόνια από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ. Οι «πράσινοι», η ομάδα της Αθήνας, είδαν την πόλη να τιμά την ιστορία τους και την επέτειο της σημαντικής αυτής επιτυχίας, καθώς η Πλατεία Ομονοίας, που ήταν διαχρονικά το επίκεντρο των πανηγυρισμών του κόσμου του «τριφυλλιού», φωτίστηκε με πράσινα χρώματα.
«Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Wembley. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη», έγραψε σε σχετικό μήνυμα ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Δείτε το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη
Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το φονικό ποδοπάτημα σε φρούριο - Στους 25 νεκρούς ο απολογισμός (pics)
11:06
Artemis II: Η στιγμή που δύτες ανοίγουν την κάψουλα Orion με τους τέσσερις αστροναύτες (vid)
11:06
FAA: Όσοι είναι καλοί στα video games μπορούν να γίνουν ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
10:58
Καιρός: Σε κλοιό σκόνης και λασποβροχής από σήμερα - «Πραγματική ζέστη» για την περίοδο που διανύουμε λέει ο Αρναούτογλου (vid)
10:57