ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά της Γεροβασίλη – Η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά της Γεροβασίλη – Η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου
EUROKINISSI

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

“Κατέθεσα μήνυση εναντίον της κας Γεροβασίλη για τη σπίλωση του ονόματός μου” δήλωσε, αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος.

“Το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα” σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Η μήνυση του κ. Κουμουτσάκου έγινε έπειτα από τα όσα ειπώθηκαν από την κ. Γεροβασίλη για τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του με κατηγορούμενο για το κύκλωμα εκβιασμού.

Απάντηση Γεροβασίλη

“Είναι άλλο ζήτημα το τι διαρρέει και ποιος δημοσιεύει και άλλο το πολιτικό ζήτημα που προκύπτει ή δεν προκύπτει αντιστοίχως”, ήταν η απάντηση της κ. Γεροβασίλη.

”Επί ένα μήνα ζητούνται εξηγήσεις από τη ΝΔ για τις έμμισθες σχέσεις που διατηρούσε ή διατηρεί με κύκλωμα εκβιαστών. Το αυτονόητο ειναι να ζητήσω εξηγήσεις” ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

“Επέλεξαν τη σκόνη των αγωγών. Επί της ουσίας απάντηση δεν έδωσαν. Ο ελληνικός λαός περιμένει να ενημερωθεί. Πολύ μεγάλη φασαρία, ελλείψει ψυχραιμίας. Δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”, πρόσθεσε η ίδια.

Για την αποψινή συζήτηση στη Βουλή είπε ότι γίνεται για να αποκαλυφθεί ποιοί είναι αυτοί που φοβούνται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και ποιοί μεθόδευσαν ή μεθοδεύουν τη συγκάλυψη ορισμένων υποθέσεων. Ελπίζω, είπε, η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η ΝΔ ότι θα έχει ανάλογη στάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ