ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Επίσημος εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στην εκδήλωση «NATO 2030 στις Βρυξέλλες»

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Επίσημος εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στην εκδήλωση «NATO 2030 στις Βρυξέλλες»

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επέλεξε το ΝΑΤΟ ως επίσημο εκπρόσωπο στην Ελλάδα, για το Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες».

Στις 14 Ιουνίου, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ θα παρευρεθούν στη Σύνοδο Κορυφής που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των Διατλαντικών Σχέσεων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε θέματα ασφαλείας, που θα αντιμετωπίσει η Συμμαχία την επόμενη δεκαετία.

Με την ευκαιρία αυτή, το ΝΑΤΟ διοργανώνει ένα Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ταμείο Marshall των Ηνωμένων Πολιτειών, με τίτλο «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες».

Η εκδήλωση θα προβάλλει συζητήσεις μεταξύ αρχηγών κυβερνήσεων, διεθνών εμπειρογνωμόνων, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του ιδιωτικού τομέα και νέων επαγγελματιών, που θα συνομιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές προτεραιότητες του ΝΑΤΟ για τις επόμενες δεκαετίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές συζητήσεις της εκδήλωσης «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες», κάνοντας δωρεάν εγγραφή στον σχετικό σύνδεσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ