ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μας έκανες υπερήφανους»: H ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη για τον Τσιτσιπά

«Μας έκανες υπερήφανους»: H ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη για τον Τσιτσιπά

Στην ιστορική πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα τελικά του Roland Garros και στο συγκλονιστικό αγώνα του κορυφαίου Ελληνα τενίστα απέναντι στο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Σχολιάζοντας τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Γρηγόρης Δημητριάδης έγραψε: «Ενας συγκλονιστικός αγώνας. Μας έκανες υπερήφανους»…

https://www.instagram.com/p/CQEdAOUNcKC

Μια ανάσα από το όνειρο της κατάκτησης του πρώτου του τίτλου Grand Slam βρέθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να λυγίσει τον Έλληνα πρωταθλητή και να κατακτήσει τον τίτλο στον τελικό του Roland Garros.

Τα εύσημα στον αντίπαλο του Νόβακ Τζόκοβιτς απέδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά τον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νόλε μας έχει δείξει πόσο μεγάλες εμφανίσεις έχει κάνει. Εμπνέομαι από τα πράγματα που έχει κάνει και θα είμαι ευγνώμων αν πετύχω τα μισά από αυτά».

Ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον τελικό είπε: «Ήταν πολύ μεγάλη μάχη, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά έπαιξα σε αυτόν τον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με την διαδρομή μου στη διοργάνωση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ