"Όχι" στην άρση ασυλίας Σταθάκη και Πολάκη είπε η Βουλή
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλος Πολάκης.
Κατά της άρσης της ασυλίας του Γιώργου Σταθάκη που σύμφωνα με το εισαγγελικό αίτημα ελεγχόταν για μη ορθή διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο που ήταν καθηγητής, τάχθηκαν 151 βουλευτές, 28 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 8 δήλωσαν «παρών».
«Όχι» στην άρση τη ασυλίας του Παύλου Πολάκη είπαν 148 βουλευτές, «ναι» 31 βουλευτές και 8 ψήφισαν «παρών». Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ελεγχόταν γιατί την περίοδο που διετέλεσε δήμαρχος Σφακίων έδωσε άδεια σε τουριστικό πλοιάριο που δεν ήταν εγκεκριμένο από το νηολόγιο, να παραλάβει τουρίστες.
Γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων ενώ υπάρχουν αποθέματα - Ο ρόλος του πλαφόν
12:32
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο προς τη θάλασσα, επιβεβαιώνουν Ιαπωνία και Ν. Κορέα
12:23
Μητσοτάκης από Κέντρο Επιχειρήσεων Λάρισας: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» θα παρέχει απόλυτη αμυντική ασφάλεια (vid)
12:13
Viral το βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά με το «Ηλία ρίχ’ το» από την υπό κατασκευή πλατεία Γαλατσίου
12:05