"Όχι" στην άρση ασυλίας Σταθάκη και Πολάκη είπε η Βουλή
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλος Πολάκης.
Κατά της άρσης της ασυλίας του Γιώργου Σταθάκη που σύμφωνα με το εισαγγελικό αίτημα ελεγχόταν για μη ορθή διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο που ήταν καθηγητής, τάχθηκαν 151 βουλευτές, 28 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 8 δήλωσαν «παρών».
«Όχι» στην άρση τη ασυλίας του Παύλου Πολάκη είπαν 148 βουλευτές, «ναι» 31 βουλευτές και 8 ψήφισαν «παρών». Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ελεγχόταν γιατί την περίοδο που διετέλεσε δήμαρχος Σφακίων έδωσε άδεια σε τουριστικό πλοιάριο που δεν ήταν εγκεκριμένο από το νηολόγιο, να παραλάβει τουρίστες.
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
10:53
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
10:45
Συμφωνία 3,9 δισ. ευρώ για κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI στο Σίδνεϊ
10:44
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44