ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: Εντός του Ιουλίου ξεκινούν τα έργα στο Ελληνικό

Αδ. Γεωργιάδης: Εντός του Ιουλίου ξεκινούν τα έργα στο Ελληνικό
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Την πεποίθηση ότι εντός του Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα έργα στη μεγάλη επένδυση του Ελληνικού, εξέφρασε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε πως προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες με την εταιρία Lamda Development και σημείωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή η εταιρία θα καταβάλει 300 εκατ. ευρώ και θα καταθέσει την εγγυητική επιστολή των 340 εκατ. ευρώ.

«Αυτά έγιναν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και υπουργίας Γεωργιάδη με την σημαντική βοήθεια του κ. Νίκου Παπαθανάση», υπογράμμισε στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου του για την «απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπαίνουν χρήματα στο δημόσιο ταμείο. Σταματήστε την γκρίνια και την μεμψιμοιρία. Αυτή η κυβέρνηση τα κατάφερε. Τα κατασκευαστικά έργα στο Ελληνικό μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα. Είναι θέμα της εταιρείας αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσουν τα έργα τον Ιούλιο», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ