Τσίπρας: Η μουσική είναι η γλώσσα όλων των συναισθημάτων που μας ορίζουν ως ανθρώπους
Η μουσική είναι η γλώσσα της ανάγκης και όλων των συναισθημάτων που μας ορίζουν ως ανθρώπους, είναι το μήνυμα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.
Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως τα σύγχρονα και προοδευτικά κράτη, μέσα από την έμπρακτη στήριξη των μουσικών και της μουσικής, υπηρετούν πρώτα από όλα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.
«Η μουσική είναι η γλώσσα της ανάγκης και όλων των συναισθημάτων που μας ορίζουν ως ανθρώπους. Χωρίς τη μουσική, όπως έλεγε ο Νίτσε, η ζωή θα ήταν ένα λάθος. Οι εργαζόμενοι στη μουσική, όλοι αυτοί που δίνουν μελωδία στα βιώματα, τις ανάγκες και τις υπερβάσεις του ανθρώπου, ειδικά τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας αντιμετωπίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση και μια ανεπαρκή Υπουργό Πολιτισμού, απαξιωτικά.Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα σύγχρονα και προοδευτικά κράτη, μέσα από την έμπρακτη στήριξη των μουσικών και της μουσικής, υπηρετούν πρώτα από όλα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στην ανάρτησή του.
Τι πρέπει να κάνουν οι ενοικιαστές όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου - Πότε είναι νόμιμη
12:15
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν Γεροβασίλη, Ζαμπάρας, Καλαματιανός – Παρέδωσε την έδρα του ο Κόκκαλης
12:12
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βασίλης Κόκκαλης - Παραδίδει την έδρα του
12:10
Whispers: Μεσογειακές γεύσεις με την Ακρόπολη στο πιάτο από το μεσημέρι έως το βράδυ
12:00